Thursday, April 30, 2009

Komen Aku Tentang Kawan-Kawanku


halo2.....selamat pagi semua....ni entri aku yg 1st utk pg kamis 30/april...penghujung bulan April yg amat bermakna utk aku...gud bye April...see u next year wokeh....im gonna miss u....cewahhh...bln ni mmg penting utk aku....klu x de bulan april ni, maka x wujud la aku kt dunia ni...hehehe....aku dilahirkan pd 09/April/1982 bersamaan hari jumaat pukul pas semayang jumaat...rs nya la kot....tu kena tnya mak aku blk laa...sbb dia yg teran aku...huhuhu....


wokeh....sikalang wa mau celita pasat itu kawan2 wa......wa ade lamai kawan.....tp kawan yg paling lapat tu x de la lamai sgt...adeiii terpele'ot lidah aku....ckp tol2 x leh ke labu???...hihihi...sblm aku citer psl kwn2 aku, aku nk selitkn dulu gambo2 kami bersama....bersedia atau tidak, bolos sj dinding itu.....muahahaha.....



ni ms kitorg ngarok kt karaoke...jgn slh sangka bl tgk gamba ni ek...air tu sumpah lillah bkn air haram...tu air coke jek...sumpah demi allah aku x pnh minum wokeh...nk caye, caye...x nk caye dh...aku x paksa....

Pas ngarok kt karaoke kitorg p singgah selalu lak melantak..

haaaa....ni ms besday surprise aku.....thank guys....

Amacam....dh tgk gambo2 tu suma??....ade yg korang kenal x???.....klu kenal pn ade aku kisah???hahahaha.....dorang suma adalah the greatest fren yg aku ade wat ms ni....keseronokan bersama mereka x dpt aku nk gambar kn....bl bersama mereka segala penat ms bekerja ilang mcm tu jek....lawak x hengat beb.......bagai nk pecah segala isi perut aku ni....ampunnn....ok skrg aku nk komen one by one lak.....

1) Lily : dak ni mmg ceria je...time bl ade problem pn aku x tau...bantai gelak x hengat je spnjng ms...dia ni mmg agak ske gosip & sporting tp sbnrnya dia ni perahsia....so leh la korang luah ape2 kt dia..konpem tersemat dlm jiwa dia...bak kata atuk nenek korang dulu...biar pecah diperut, jgn pecah di mulot....pendek kata, aku senang bl bersama dia sbb perangai dia yg agak halaluyahhhh...hahahaha.....

2) Im : aku x dpt nk komen panjang sbb jarang sket lepak dgn im....tp ms lepak dgn dia lawak dia agak menjadi gak laaa.....dgn riak muka dia yg agak selamba tu yg wat aku ok dgn dia.....

3) Zai : dia ni mmg dh lama gak aku kenal...dr zaman aku study dulu..dlm ms 1 jam korang just akn dgr 10 patah perkataan jek yg kuar dr mulot dia...klu nk dgr dia ckp, korang kena byk tnya dgn dia....hehehe...dia x bape ske berckp sgt...dia ske wat iklan colgate je...just syum jek spnjng ms...hahaha...nk kata pemalu...kdg2 x tau malu gak...hihihi...tp seronok nya dgn dia bl kdg2 lawak dia agak menikam kalbu...ape pn....u rock bro....aku ske kwn dgn dia....ske giler laaa.....biar ilang kwn lain.....jgn ilang dia....syg beb kt zai..muahahaha...ikhlas ke x ko ni??hihihi...

4) Yana : dlm byk2 mmbr...aku rasa yana la yg plg ske dak2 ni sakat...sbb muka dia tu haaa...cam rileks jek....dia pn cam dh kena penyakit berjangkit dgn dak zai tu...ske sgt syum....lain sket je dr zai...sbb dia dh amik contract wat iklan pepsodent...hahaha....cuma dia agak ske borak brbanding dgn zai laa....cik zura agak rapat dgn dia...pot..pet..pot...pet....alih2 gelak...ntah ape je citer dorang tu...

5) Fyda : aku br je kenal dia ni....x pnh la borak berdua je dgn dia....tp....ok laaa....dia ske kedepan....ape je aktiviti dia leh jd kapten...kira nya mcm host rancangan laaa...dia x bape nk malu klu nk tnya ape2...lg 1....dia ni agak survivor....klu msk utan dh tentunya leh hdp....hehehe....

6) Boboy : dak ni ske wat citer kuch2 hota hai....asek la men kejor2 dgn ehem2...ekekeke....lg 1 dia agak loud speaker....kdg2 skt gak tinger aku ni....maybe faktor umur kot dia mcm tu...ntah la ek...aku x leh la mcm tu...serabut pala otak aku ni...ndak2 klu time lik kije...tgh penat2 tu...adeiiiii.....hope 1 day nnti dia leh jd insan yg Cool mcm ray....x yah pekik2 pn org leh dgr ape yg kita ckp.....okeh geng??.....

7) Ryn : gelaran utk dia ni adalah cikgu...nape panggil dia cikgu kitorg je tau...pesal sibuk korang nk tau??...hahaha.....dia ok...anytime nk lepak dia leh join...dia agak berfikiran terbuka laaa...

8) Ray : dia ni mmg cool....rilex je muka dia....sng citer x poyo laaa....klu lepak dgn dia ni mmg tenang laaa.....dgn dia ni aku leh berkongsi pendpt.....mngkn sbb kami sebaya kot....hehehe...

9) Alfa : Perangai nya yg selamba wat kan aku agak senang bl lepak dgn dia...aku kenal dia dr skolah dulu...time kecik2 lg sbnrnya aku dh kenal dia...mak ayah aku dgn arwah mak ayah dia mmg ngam ms dulu...so x slh la klu anak2 dorang pn ngamsoiiii gak kan???

9) Zura : antara plg ramai2...aku mmg rapat dgn zura ni...dgn zura aku leh kongsi segala masalah aku...kdg2 pendpt kami agak berbeza...biasa laaa kn....bl dh rapat pendpt msti kena pro & contra...br la adventure sket....dia ske msk klu kt umah...aku lak mmg la dasar ske melantak...dgn dia aku rs tenang....sbb dia byk tlg aku dlm ape jua segi sekalipn....dia leh jd akk aku, dia leh jd adk aku, dia leh jd mak aku....(bl time dia bebel laa)...hahaha....

ok dh laaaa...smpai sini je aku komen psl kwn2 aku...komen tau bkn nyer komplen....ade lg mmbr2 aku yg lain....tp aku br2 je kenal so x leh komen lg psl dorang ni...nextime aku update pnjng2 psl kwn2 aku ni lg..k?....dorang pn sronok gak....tmbah2 lg milo & ayang....lawak pecah perut siot.....so keep going beb.....lenkali kita lepak lg...selalu pn x pe....dgn korang semua aku hepi sntiasa...ilang segala masalah & bebaban bl lepak dgn korang semua....watever pn....friendship never end.....-chow-





5 comments:

  1. ye ke? i suka bebel ke? ishh..x perasan lak.huhuuh..

    ReplyDelete
  2. i suke gosip ke?? x perasan jugak.. hahahaha

    ReplyDelete
  3. eh...ab ni...nk anta cmmnt pkai acc ayg plak...hrp maklum..yg ats ni ray yg tulis tau....ni ha ryn br nk cmmnt...
    i ni open minded kerrrrrrrrr...br tau neh..:P

    ReplyDelete
  4. hehe..cam slalu je kejadian salah antar msg tu berlaku..huhuh..dah send bru sedar pakai nick org..ekekeke

    ReplyDelete